UPDATE WERKEN EN TOEGANKELIJKHEID

Update werken en toegankelijkheid

De transformatiewerken zijn opnieuw gestart en gaan aan een stevig tempo vooruit! Het goede nieuws is dat deze fase van de werken zich concentreert binnenin de shopping. Er is dus geen nachtelijke overlast voor de omgeving.

Momenteel worden de voorbereidende werken voor de installatie van de glaskoepel en de nieuwe ingang uitgevoerd in de oostenlijke zone van de shopping. Deze werken worden zowel ’s nachts als overdag uitgevoerd en duren nog tot midden juli. De werkzaamheden in de centrale zone zullen eind januari starten en bereiden de werf voor op de installatie van de panoramische lift en de reconstructie van de nieuwe glaskoepel.

In de onmiddellijke omgeving van de shopping gaan de reconstructie van de oostelijke loopbrug (aan de zijde van Crealis) en de aanpassing van de oostelijke parkeeroprit op het dak midden februari van start. Deze werkzaamheden zullen duren tot eind maart. Tijdens deze periode kan u de parking op de bovenverdieping alleen bereiken via de westelijke oprit (zijde Delhaize). Hoewel deze werken lawaaierig kunnen zijn, worden zij enkel overdag uitgevoerd.

 

Daarnaast gaan de renovatiewerken de komende maanden gepaard met de sluiting van enkele ingangen. Zo zal ingang 9 – tussen Superdry en Exki – gesloten zijn vanaf 17 februari 2020. Een volledig overzicht van de gesloten ingangen vindt u onder het tabblad ‘Toegankelijkheid’.

 

Hoe kom ik bij Westland Shopping?

Door de voortgang van de werkzaamheden worden een aantal ingangen tijdelijk gesloten.

Momenteel zijn de volgende ingangen open voor klanten:

 

Op de begane grond:

– Deur 1, aan de kant van Delhaize

– Poort 7, aan de kant van Neuhaus en de Gouden Geschiedenis

– Deur 6, onder de loopbrug

 

Op de eerste verdieping:

– Deur 8, aan de kant van Damart en Fox

– Deur 11, aan de kant van Chitir Chicken en Kruidvat

– Poort 12, ter hoogte van de loopbrug

Op het dak:

– Deur 13

– Twee liften

Toegang tot de parking van Westland Shopping

Van 14 tot 17 februari kunnen klanten die Westland Shopping met de auto bereiken via de Boulevard Sylvain Dupuis enkel gebruik maken van de ingang tot de parking bij de TOTAL-pomp.

Klanten die via de Rue Willemyns aankomen, hebben toegang tot Tom & Co en de parking op het dak.

Vanaf 18 februari zal de in- en uitgang van de parking aan de kant van Basic Fit uitsluitend gebruikt kunnen worden als toegang tot Tom & Co. De uitgang bevindt zich aan de rue Adolphe Willemyns.

De juiste bewegwijzering is aanwezig om u binnen de shopping en buiten op onze verschillende parkeergarages te leiden.

Wij danken u voor uw geduld en begrip en zullen u tijdig informeren over de volgende stappen van de werken via deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu